Om os

Vi gør danmark grønnere, et hus af gangen.

Lidt om os

Hos Grøniso har vi gennem flere år specialiseret os i isolering med fokus på at mindske varmetab og energiforbrug. Det er vores mål at udføre kvalitetsarbejde til stærke priser, som både tjener kunden og kloden.

Som entreprenører og bygningsingeniør med en fortid indenfor isolering og logistik, kan vi eksempelvis udføre præcise beregninger af varmetab, dugpunkt og fugt. Det er med til at sikre dig ansvarlig og sikker udførelse samt kvalificeret rådgivning.

Vi beskæftiger isolatører og tømrere med mere end 20 års erfaring indenfor faget, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at skabe gode resultater. Vi er godt klædt på til opgaver i enhver størrelsesorden. Hos Grøniso arbejder vi på at gøre Danmark grønnere.

Kontakt os for et tilbud

Med et gratis konsulentbesøg

Udfyld formularen

Få et gratis konsulentbesøg, hvor vi udfører et gennemgående isoleringstjek, hvorefter du modtager et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag og hør mere!

Hvorfor skal du isolere?

 • Spar penge

  Spar penge på varmeregningen hvert år. Det er hurtigt tjent hjem igen. Du får også et bedre energimærke og derved en mere eftertragtet og værdifulde bolig.

 • Bedre indeklima

  Få et bedre indeklima som forebygger fugt og skimmelsvamp i boliger året rundt. Stop træk og utætheder i byggerier for et mere behageligt og stabilt indeklima.

 • Forebyggelse

  Forebyggelse af fugt og skimmelsvamp i boliger året rundt.

 • Miljøet

  Reducer dit CO2 aftryk og være med til at gøre en forskel for dig selv og miljøet.