Hulmursisolering
udført af specialister

Vi er specialiserede i alle typer hulmursisolering.
Opnå store besparelser på din varmeregning med vores løsninger.

Hvornår det er en fordel med hulmursisolering

Med tiden forringes isoleringen i dine hulmure. Det kan derfor være en god ide at få dette tilset med en hulmursisolering, som årene går. Begynder væggene at føles kolde, er det på tide at få isoleret eller efterisoleret hulmurene. Er der uisoleret eller mangelfuld isolering, forringes indeklimaet og risikoen for fugt og svamp øges. Vi udfører et grundigt forarbejde og undersøgelse af hulmurene, inden vi påbegynder arbejdet. Dette gør vi ved at bore huller og med kamera kigge ind i muren.

I visse tilfælde er det nødvendigt at tømme huset forinden opgavens påbegyndelse, hvis væggen eksempelvis er fyldt med Leca-kugler eller Vermiculite. Dette gøres ved at fjerne enkelte sten (hver 1-1,2m), tømme det eksisterende isolering, sætte mursten på plads igen, og indblæse det nye og bedre isoleringsmateriale. Ved sådanne opgaver samarbejder vi med professionelle murere og sikrer os derved et pænt resultat med passende fuger og lige sten.

Faste priser

Kontakt os for at få et tilbud

 • Efterårskampagne
 • Hulmursisolering
 • Efterisolering – 120 kr./m2 inkl. moms (normalpris 130 kr.)

  (alt inkl., min 80 kvm.)
 • Tom hulmur – 140 kr./m2 inkl. moms (normalpris 150 kr.)

  (alt inkl., min 80 kvm.)

 • Isolering af loft
 • 170-200 kr./m2 inkl. 4m gangbro (normalvis u. gangbro)

  (alt inkl., min 80 kvm.)

 • Isolering af etageadskillelse
 • Gennem loft – 1-lag 170 kr./m2, inkl. moms
  2 lag + 25 kr.

  (alt inkl., min 80 kvm.)

 • Gennem gulv – 1-lag 190 kr./m2, inkl. moms

  2 lag + 25 kr.

  (alt inkl., min 80 kvm.)

Processen

Ønsker du et tilbud på isolering eller rådgivning vedrørende mulighederne, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 93 99 13 93 eller mail kontakt@groniso.dk.

 • Kontakt os

  Vores kunde kontakter os, og vi indgår en aftale.

 • Gratis konsulentbesøg

  Vi vurderer opgavens omfang til et gratis konsulentbesøg og kommer med et tilbud.

 • Opgaven udføres

  Dernæst udfører vi opgaven og rydder grundigt op, når arbejdet afsluttes.

Vælg den rigtige type isolering til din hulmur

Hos Grøniso benytter vi flere forskellige materialer til isolering, således vi kan vælge den rigtige løsning til din ejendom. Vi tilbyder altid rådgivning i denne forbindelse.

 • Knauf Supafil 34

  Ligeledes blæses Knauf ind i hulmuren og har en god isoleringsevne. Dette materiale er formfast inde i væggen og der således ikke er risiko for udslip efterfølgende. .

 • EPS-kugler i flamingo

  EPS-kugler blæses ind i hulmuren. Dette materiale er vandafvisende, hvorfor risikoen for fugtskader nedsættes. Derudover er de tilsat granit, hvilket forbedrer isoleringsevnen.

Opnå betydelige besparelser med hulmursisolering

Hvad end du ønsker at få udført isolering af hulmur som efterisolering eller i forbindelse med ny isolering, vil den forbedrede isolering medfører et lavere varmeforbrug. Dette kan føre til betydelige besparelser på dit varmeforbrug. Her fremgår en beskrivelse af, hvordan du kan beregne varmetabet og besparelsen.

Vi arbejder for den grønne omstilling

Den grønne omstilling kræver handling. Over hele verden arbejdes der for at finde nye bæredygtige teknologier indenfor alle områder. Vi arbejder for at tilbyde bæredygtig og mere effektiv isolering for at spare på energien.

I Danmark kommer næsten 40% af energiforbruget fra nedkøling og opvarmning af bygninger. Det vil vi være med til at mindske.
Kravene til boligisolering skærpes. Det imødekommer vi ved at tilbyde bedre, billigere og mere bæredygtig isolering.

Kontakt os for et tilbud

Med et gratis konsulentbesøg

Udfyld formularen

Få et gratis konsulentbesøg, hvor vi udfører et gennemgående isoleringstjek, hvorefter du modtager et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag og hør mere!

Hvorfor skal du isolere?

 • Spar penge

  Spar penge på varmeregningen hvert år. Det er hurtigt tjent hjem igen. Du får også et bedre energimærke og derved en mere eftertragtet og værdifulde bolig.

 • Bedre indeklima

  Få et bedre indeklima som forebygger fugt og skimmelsvamp i boliger året rundt. Stop træk og utætheder i byggerier for et mere behageligt og stabilt indeklima.

 • Forebyggelse

  Forebyggelse af fugt og skimmelsvamp i boliger året rundt.

 • Miljøet

  Reducer dit CO2 aftryk og være med til at gøre en forskel for dig selv og miljøet.