Isolering af etageadskillelse
til gode priser

En isolering af etageadskillelse er oplagt til af reducere støj og holde bedre på varmen

Isolering af etageadskillelse

Hos Grøn Isolering har vi udført isolering af etageadskillelse i mange år. Vi anvender udelukkende materialer fra anerkendte leverandører, som er din sikkerhed for et holdbart resultat. En isolering af etageadskillelse er vigtigt at få udført korrekt, da det giver en række fordele:

 • Din bolig holder bedre på varmen
 • Det er lydisolerende, så du slipper for støj fra naboer

Hvis der er mangler i opsætningen, vil du ikke kunne opnå den fulde effekt med isoleringen. Generelt vil det spare dig mange penge langsigtet at få denne isolering udført af en uddannet fagmand.

Faste priser

Kontakt os for at få et tilbud

Processen

Ønsker du et tilbud på isolering eller rådgivning vedrørende mulighederne, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 93 99 13 93 eller mail kontakt@groniso.dk.

 • Kontakt os

  Vores kunde kontakter os, og vi indgår en aftale.

 • Gratis konsulentbesøg

  Vi vurderer opgavens omfang til et gratis konsulentbesøg og kommer med et tilbud.

 • Opgaven udføres

  Dernæst udfører vi opgaven og rydder grundigt op, når arbejdet afsluttes.

Processen ved isolering af etage­adskillelse

I ældre huse og bygninger er der oftest tale om en etageadskillelse med træbjælkelag. Disse udformes typisk med 1-2 hule lag (mellem bjælker og strøer), og ler indskud.

Disse etageadskillelser kan man både isolere nedefra (gennem loft) og oppefra (gennem gulv). Man kan almindeligvis blæse 50-100mm isolering i sådan en etageadskillelse. Dette udføres gennem små huller på 20mm, som lappes efterfølgende, enten med spartel eller gulvpropper.

Isolerer man gennem loftet, er det fordelagtigt at male hele loftet efterfølgende for bedste resultat.

Isolerer man gennem gulvet, kan man se det en smule efterfølgende. Det er fordelagtigt at gøre det i anledning med at man får slebet gulvet for bedste resultat.

Hvornår er det en fordel at få udført isolering af etage­adskillelse?

Isolering af etageadskillelse er altid en god ide at få udført i parcelhuse, da kold luft kan snige sig gennem utætte vægge og skunke. Når dette sker, bliver hele huset nedkølet – både under og overetagen – og dette leder til et større varmetab. Dette vil også have indflydelse på jeres varmeregning, da jeres varmeelementer skal arbejde “hårdere” for at holde huset varmt.

Derudover gør isolering af etageadskillelse også en positiv effekt på etagebyggerier, da det hjælper ved at sikre mod træk.

Kontakt os for et tilbud

Med et gratis konsulentbesøg

Udfyld formularen

Få et gratis konsulentbesøg, hvor vi udfører et gennemgående isoleringstjek, hvorefter du modtager et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag og hør mere!

Hvorfor skal du isolere?

 • Spar penge

  Spar penge på varmeregningen hvert år. Det er hurtigt tjent hjem igen. Du får også et bedre energimærke og derved en mere eftertragtet og værdifulde bolig.

 • Bedre indeklima

  Få et bedre indeklima som forebygger fugt og skimmelsvamp i boliger året rundt. Stop træk og utætheder i byggerier for et mere behageligt og stabilt indeklima.

 • Forebyggelse

  Forebyggelse af fugt og skimmelsvamp i boliger året rundt.

 • Miljøet

  Reducer dit CO2 aftryk og være med til at gøre en forskel for dig selv og miljøet.