Vores anmeldelser

fem grønne stjerner fra trust pilot

Super god og fleksibel service samt

Super god og fleksibel service samt veludført arbejde.
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet omkring isoleringen af vores loft og hulmure. Grøn Isolering klarede opgaven fordelt over to dage og til den aftalte pris. De var samtidige meget fleksible i forhold til opstart af arbejdet, da vi skulle have passet det ind i forhold til andre håndværksopgaver. Jeg kan kun anbefale dem!

Adam

fem grønne stjerner fra trust pilot

Jeg henvendte mig til grøn isolering da

Jeg henvendte mig til grøn isolering da jeg havde mærkbart træk adskillige steder. Jeg bor i et ældre hus hvor der sidst blev isoleret i 75. jeg fik efterisoleret min hulmur med eps, og sprøjtet papiruld på loftet. Efter 1 dags arbejde blev jeg overresket over de var færdige . Intet træk og fugt ved vinduer. Flinke fyre, nemme at snakke med og gennemsigtig afregning ifht. meterialer og løn. jeg fik lavet det i marts, og har kunne mærke en forskel på indeklimaet. Mit hus er også blevet kølligere her om sommeren. Alt i alt go service og noget som jeg ikke har fortrudt at investere i… :)

EG

fem grønne stjerner fra trust pilot

Pålidelige, behagelige og professionelle

Fik skiftet hulmursisolering og efterisoleret garagen i et ældre hus. Alt foregik som aftalt, prisen var rigtig og al kontakt med firmaet var yderst behagelig og fleksibel.
Anbefalinger her fra.

Christian G.